Ono - Equip Ciclista Femení

Ono  -   Equip Ciclista Femení

dimecres, 13 de juliol del 2011

Spining solidari a l'Hotel W Barcelona

El passat dia 7 de juliol ONO ens van convidar al spining solidari que organitzava la cadena  Dir juntament amb ONO i mes sponsor en favor d'Unicef. L’objectiu de la iniciativa erarecaptar fons per al programa "Opening Doors to Opportunity" d'UNICEF, que porta a terme projectes en l'àmbit educatiu en 58 escoles del Pakistan i Romania, dotant-los de materials educatius i equipaments bàsics. Entre els projectes solidaris que es desenvoluparan, hi ha el programa formatiu per a mestres de vuit escoles a la província de Sindh (sud del Pakistan), del qual se'n beneficiaran 1.600 nens. D'altra banda, UNICEF treballarà per reduir l'absentisme en 50 escoles de les comunitats més pobres de Romania, que també rebran ajuts en forma d'equipament escolar i esportiu.

Va estar molt divertit i gratificant per la causa, us deixo algunes fotos i video que va fer el nostre estimat director David Payet (per cert no tenim la instantanea pero ell també va fer una estona d'spining amb camisa i bermudes jajaja).

Aquest dia també ems va servir per reencontrar-nos amb la nostra companya Anna Henestrosa que va ser  mare fa 18 mesos i que esperem aviat es reincorpori a l'Equip. Anna animat que et necessitem.

També la nostra estimada Carol que sembla que ja torna a pedalar a pesar de que encara arrossega molesties a l'esquena, recupera't aviat.

I la resta de nenes ONO que varem poder assitir Anna Planas, Marta Bassa, Maria Casanova i una servidora Elena Carbonell.




























De spining
Video